0(212) 281 62 42 - 43

HABERLER

John Of God

Eklenme Tarihi : 04-Mayıs-2018

Yer : Abadiania – Brezilya

Tarih : 2 – 15 Aralık 2018

João de Deus  / John of God

Joao De Deus ( John of God ), günümüzde hayatta olan en güçlü kanallık medyumlarındandır.  João, Casa de Dom Inacio’da 30 yıldan fazla süredir faaliyetlerini sürdürmektedir. Casa’da 33 kişiye kanallık yapmaktadır, Abadiania’da kurduğu merkez, ismini, Cizvitlerin kurucusu olan ve bu kişilerden biri olan  Ignatius de Loyola’dan almıştır.

John of God, yalnız çalışmadığı için aynı anda pek çok insanın iyileşmesine yardım edebilmektedir. İnsanlarla ilgilenebilen binlerce varlık onunla çalışmaktadır. AIDS, kanser,  oto-bağışıklık sistemi bozuklukları, kireçlenme, spor ve kaza yaralanmaları da dahil olmak üzere pekçok hastalığın tedavisinde destek sağlamaktadır. Sonuçlar değişkenlik gösterebilse de Casa’yı her hastalığa destek almak için ziyaret edebilirsiniz. John of God ayrıca; bağımlılıklar, depresyon, şizofreni ve bipolar bozukluklar dahil olmak üzere her türlü duygusal bozukluklara yardımcı olmaktadır. John of God’ın ve varlıklarının çalışmaları görünürdür, gözlemlenebilir cerrahi tamamen gönüllülüğe dayanır ve John of God çalışmalarının yalnızca ufak bir kısmını oluşturur.

Joao de Deus’un çalıştığı varlıklar kişinin tamamına ve hayatlarının tamamına yardım etmekte, dolayısıyla aileler ve sevdiğiniz insanlarla ilişkileriniz tamir edilebilmekte ve eski haline döndürülebilmesine destek sunmaktadır. İnsanlığı bir arada tutan şey Sevgidir, ve John of God ile çalıştığı varlıklar sizin bu dünyada sevgiyi fiziksel, mental, duygusal ve ruhsal olarak tamamen barındıran ve yansıtan biri olmanızla ilgilenirler.

Bunun dışında, John of God, bağımlılıklar, depresyon, şizofreni ve bipolar bozukluklar dahil olmak üzere her türlü duygusal bozukluklara yardımcı olmaktadır. John of God’ın ve varlıklarının çalışmaları görünürdür, gözlemlenebilir, cerrahi tamamen gönüllülüğe dayanır ve John of God çalışmalarının yalnızca ufak bir kısmını oluşturur.

João ve yetenekleri hakkında pek çok belgesel çekilmiştir. Adrienne’in kendi filmi olan                      Visible Surgeries and Testimonials (Görünür Ameliyatlar ve Kanıtlar), varlığı işbaşında gösteren ve markette satışta bulunan ilk altyazılı filmdir. ABC Primetime, iki program çekmiştir.     İrlanda televizyonunda, bir İngiliz televizyonunda, Discovery Channel’da, Avustralya ve Avusturya televizyonunda birer belgesel gösterilmiştir.

Ünlü Televizyon programcısı Oprah Winfrey iki program çekmiş ve Casa’yı kısa bir süre önce şahsen ziyaret ederek  John of God ile tanışmıştır. Brezilya’daki Casa, bir büyü yeri değildir.

Burası, varlıkların, bizlerin de çabalarıyla beraber karmamızda ve diğer etmenlerde enerjik yükselme sağlamamıza yardım ettikleri bir yerdir. Onlar, titreşimimizi değiştirip artırmak, enerji alanımızı daha iyi hale getirmek için manipüle etme gücüne sahiptirler.

Burası bir defalık şifanın her şeyi çözdüğü bir yer değildir.

Orada varlıklar açıkça, ‘Burada büyü yoktur, işinize dönün’ derler.

Detaylı Bilgi ve Ücretler İçin Tıklayınız...